Faciliteiten

Als dorpshuis bieden we onze zalen tegen een redelijk tarief. Zo kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een plek voor uw vereniging, een zaal voor uw feest, receptie, workshop of bijeenkomst of zoekt u een vergaderruimte voor uw overleg? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend bij ons langs om uw wensen te bespreken. De mogelijkheden zijn legio!

Foyer

Onze foyer is onze multifunctionele ruimte. De foyer wordt gebruikt voor vergaderingen en feestjes, maar wordt ook ingezet als stembureau.

Sport / activiteiten zaal

De sport / activiteiten zaal is voor vele doeleinden geschikt. Zo maakt Zuilichem Leeft gebruik van de zaal met sportiviteit, en s.v. Hamarithi voor hun dancemix.

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderruimte of conferentiezaal?
Direct boeken!
Presentatiemiddelen en bediening tot uw beschikking.

Podiumverhuur

We beschikken over 27 podiumdelen verdeeld over 3 verrijdbare karren. Met een bakwagen met laadklep kunnen deze karren makkelijk vervoerd worden. Let er op dat de laadklep ook voldoende draagvermogen heeft om de kar met podiumdelen te tillen. Naast de afspraken die gemaakt worden over de datum van uitlenen en de kosten is de uitleenovereenkomst altijd van toepassing. U kunt deze nalezen door hier te klikken voor meer informatie over het podium. De uitleenovereenkomst dient bij het ophalen van het podium ondertekend te worden.

Podium delen 2×1 meter

Het is mogelijk om de podiumdelen te huren. We beschikken over 27 podiumdelen verdeeld over 3 verrijdbare karren. Met een bakwagen met laadklep kunnen deze karren makkelijk vervoerd worden. Let er op dat de laadklep ook voldoende draagvermogen heeft om de kar met podiumdelen te tillen.

 De verhuurkosten bedragen € 7,50 per podiumdeel.

Kosten podiumdelen per kar bedragen € 67,50 per kar.

Berichten

Nieuws

dorpshuis weer geopend

M.i.v. 1 juni is het dorpshuis weer geopend! Helaas is het binnensporten nog niet toegestaan. Omdat de meeste gebruikers een zomerstop hebben zal de gymzaal voor sportactiviteiten gesloten blijven t/m 16 augustus. We hopen dat Lees meer…

Dorpshuis gesloten

Beste gebruikers,   Zoals u ook in het nieuws gehoord hebt is het noodzakelijk strengere maatregelen te nemen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.   Alle (sportieve) activiteiten die in het dorpshuis gepland stonden Lees meer…

Contact

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Dorpshuis "Den Ham"

Burgemeester Hobolaan 1B

5305 CP Zuilichem

T: 0418-671905  
E: dorpshuisdenham@gmail.com

Neem contact op