Podium huren? Dat kan bij Dorpshuis Den Ham!

De huurders van het dorpshuis kunnen gebruik maken van diverse materialen die ingezet kunnen worden voor hun activiteiten.

De podiumdelen verhuren we tevens voor externe doeleinden. De podiumdelen zijn in hoogte verstelbaar en hebben inklapbare schaarbenen. De podiumdelen hebben een afmeting van 2.00 x 1.00 m.

 Verhuur podium

Het is dus mogelijk om de podiumdelen te huren!

We beschikken over 27 podiumdelen verdeeld over 3 verrijdbare karren. Met een bakwagen met laadklep kunnen deze karren makkelijk vervoerd worden. Let er op dat de laadklep ook voldoende draagvermogen heeft om de kar met podiumdelen te tillen.

 De verhuurkosten bedragen € 7,50 per podiumdeel.

Kosten podiumdelen per kar bedragen € 67,50 per kar.

Opzetten podium

Het opzetten van het podium is eenvoudig en kan zonder gereedschap worden uitgevoerd.

Aan de onderzijde van het element bevinden zich twee benensets van elk vier benen en een verstelinrichting. Deze verstelinrichting laat zich eenvoudig bedienen door middel van het samenknijpen van een dubbele handgreep waardoor de blokkeerstangen die zich in de mantelbuis van de verstelinrichting bevinden ontgrendeld worden.

De complete benenset kan daarmee in het profiel verschoven worden tot aan de gewenste stand. Als de handgrepen op dat punt worden losgelaten, zullen de blokkeerstangen hoorbaar in de speciale boringen in het profiel schieten en zijn de schaarbenen gefixeerd op de juiste hoogte stand.

Onze podiumelementen beschikken over een uitstekende stabiliteit. De speciale rubberen voeten zorgen ervoor dat deze elementen in het bijzonder geschikt zijn voor toepassing op gevoelige ondergronden zoals parketvloeren en sportvloeren.
Het grote voordeel van schaarbeen elementen is dat de schaarbenen vast blijven zitten aan het element waardoor er geen losse onderdelen zijn en kan er heel gemakkelijk worden gewisseld in podiumhoogten.  

Specificaties

Draagvermogen        :750 kg/m2

Gewicht                     :44 kg  

Afmeting                   :2,00 x 1,00 m

Accessoires              :Trapopgang en transportkar

Stapelhoogte             : 9 stuks per kar a 17,00 cm

Uitleenovereenkomst

Naast de afspraken die gemaakt worden over de datum van uitlenen en de kosten is de uitleenovereenkomst altijd van toepassing. U kunt deze nalezen door hier te klikken. De uitleenovereenkomst dient bij het ophalen van het podium ondertekend te worden.

Producten
%d bloggers liken dit: