Wij beschikken over een gezellige sfeervolle foyer annex bar, een dokterskamer en gymzaal. De foyer en gymzaal kunnen afzonderlijk of gezamenlijk gebruikt worden.

Naast de wekelijkse activiteiten kan er ook incidenteel gebruik gemaakt worden van het dorpshuis.  Voor het huren van een zaal kunt u contact met ons opnemen. Wij doen u dan een passende prijsopgave.

Voor catering, een beamer, projectiescherm of microfoon kan worden gezorgd en in alle ruimtes is het mogelijk van onze WiFi gebruik te maken

Dokterskamer

Twee ochtenden in de week is onze zgn. dokterskamer ingericht voor de bloedprikdiensten van SHL en Ziekenhuis Rivierenland.

Dezelfde ruimte wordt op maandag en donderdag gebruikt voor fysiotherapie. U kunt hiervoor een afspraak maken bij fysiopraktijk De Emmahof. 

Foyer

Onze foyer is onze multifunctionele ruimte. De foyer wordt gebruikt voor vergaderingen en feestjes, maar wordt ook ingezet als stembureau.

Zuilichem Leeft organiseert meerdere activiteiten in onze foyer. Zo wordt er eens per maand een open eettafel en een inloopmiddag georganiseerd. Voor actuele data verwijzen wij u graag naar:  www.zuilichemleeft.nl

Drum- & Streetband Zuilichem is onze oudste vereniging. Zij maken al sinds hun oprichting gebruik van de foyer. De drumband oefent wekelijks op donderdagavond van 20.00 uur in het dorpshuis. Voor meer informatie:  www.drumenstreetbandzuilichem.nl

De dorpsraad van Zuilichem vergadert eens per maand bij ons in de foyer. Voor meer informatie over de inloopavonden:  www.dorpsraadzuilichem.nl

Sportzaal

Elke dinsdag organiseert Zuilichem Leeft van 19.00 – 21.00 uur een sportavond in het dorpshuis. Zuilichem Leeft is gestart met badminton. Aanmelden is niet nodig, u kunt binnenlopen wanneer u wilt en voor rackets wordt gezorgd. Voor meer informatie:  www.zuilichemleeft.nl.

Elke woensdagavond maakt dancemix van s.v. Hamarithi van 19.30 tot 20.30 uur gebruik van de sportzaal in het dorpshuis. Voor meer informatie:  www.hamarithi.nl.

Elke donderdagmiddag maken de dames en heren van ‘samen bewegen’ van 13.30-14.30 uur gebruik van de sportzaal. Die middag worden er verschillende oefeningen gedaan met als doel om fit te blijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zuilichem Leeft.

Gebruikersvoorwaarden

Naast de afspraken die gemaakt worden over het tijdstip van gebruik, ruimte en de huurkosten zijn de algemene gebruikersvoorwaarden altijd van toepassing. U kunt deze nalezen door hier te klikken.

%d bloggers liken dit: