Wij beschikken over een gezellige sfeervolle foyer annex bar, twee aparte ruimtes en gymzaal. De foyer en gymzaal kunnen afzonderlijk of gezamenlijk gebruikt worden.

Naast de wekelijkse activiteiten kan er ook incidenteel gebruik gemaakt worden van het dorpshuis.  Voor het huren van een zaal kunt u contact met ons opnemen. Wij doen u dan een passende prijsopgave.

Voor catering, een beamer, projectiescherm of microfoon kan worden gezorgd en in alle ruimtes is het mogelijk van onze WiFi gebruik te maken.

Aparte ruimtes

Het dorpshuis beschikt over twee aparte ruimtes. Een van de ruimtes wordt wekelijks verhuurd aan fysiotherapie Uniek. De andere ruimte wordt ingezet als vergaderruimte voor kleinere gezelschappen.

Foyer

Onze foyer is onze multifunctionele ruimte. De foyer wordt gebruikt voor vergaderingen en  feestjes, maar wordt ook ingezet als stembureau.

Gymzaal

het dorpshuis beschikt over een aparte gymzaal die geschikt is voor diverse sportieve activiteiten.

De volgende verenigingen maken wekelijks gebruik van onze gymzaal:

Elke dinsdag organiseert Zuilichem Leeft van 19.00 – 21.00 uur een sportavond in het dorpshuis. Zuilichem Leeft is gestart met badminton. Aanmelden is niet nodig, u kunt binnenlopen wanneer u wilt en voor rackets wordt gezorgd. Voor meer informatie:  www.zuilichemleeft.nl.

Elke woensdagavond maakt dancemix van s.v. Hamarithi van 19.30 tot 20.30 uur gebruik van de sportzaal in het dorpshuis. Voor meer informatie:  www.hamarithi.nl.

Elke donderdagmiddag maken de dames en heren van ‘samen bewegen’ van 13.30-14.30 uur gebruik van de sportzaal. Die middag worden er verschillende oefeningen gedaan met als doel om fit te blijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zuilichem Leeft.

Gebruikersvoorwaarden

Naast de afspraken die gemaakt worden over het tijdstip van gebruik, ruimte en de huurkosten zijn de algemene gebruikersvoorwaarden altijd van toepassing. U kunt deze nalezen door hier te klikken.

sdr
sdr
dav
dav
sdr
dav
mde
dav

Vorige
Volgende

%d bloggers liken dit: